Ixxit is toegewijd aan 4-goede doelen.
Gelukkig zijn er veel goede doelen zich inzetten voor de vrijheid en blijheid van kinderen. Het is echter onmogelijk om aan al deze organisaties de volledige aandacht te geven die ze verdienen en hen op een duurzaam en gedegen te ondersteunen.  Daarom kiezen we voor een gerichte aanpak waarbij we ons committen aan 4-goede doelen, die ieder op een geheel eigen-wijze de vrijheid blijheid van kinderen stimuleren. Zo kunnen we als jonge en ambitieuze organisatie aan deze goede doelen onze volledige aandacht en ondersteuning geven!.

Die de vrijheid & blijheid van kinderen op een geheel-eigen wijze stimuleren.
De vrijheid & blijheid van kinderen kan op allerlei wijzen worden gestimuleerd. Denk bijvoorbeeld aan het invullen van wensen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte, het laten opgroeien van vergeten kinderen in een veilige, vrolijke en zorgeloze omgeving en het ontwikkelen van kinderen door ze buiten te kunnen laten spelen. Het zijn maar enkele voorbeelden van vele goede inititatieven. Ixxit ondersteunt 4-goede doelen die op een verschillende en geheel eigen-wijze de individuele vrijheid en blijheid van kinderen stimuleren en ondersteunen.

En onze idealen delen.
Ixxit vindt het belangrijk dat haar idealen door de goede doelen worden ondersteund. Om hieraan een officiële tint te geven, hebben we een certificaat opgesteld waarin degoede doelen bevestigen onze idealen en de boodschap van de ixxit Clubbers te ondersteunenen en te willen uitdragen.