Onze stoelen zijn
100% Dutch Design
Vraag maar aan
de ontwerpers

Mooiniet

"Quote Mooiniet" Ik en ixxit zijn de ouders van de Clubbers en hun leefwereld. Met mijn passie voor tekenen en illustreren wil ik de zintuigen prikkelen en woorden in beelden  vangen. De illustraties van de Clubbers weerspiegelen hun karakters. Je ziet direct wie ze zijn. De Clubbers staan met hun eigenwijze, kleurrijke en tegelijkertijd vertederende verschijning, symbool voor de ontelbaar veel vormen, individuele kwaliteiten en karakters waaruit de samenleving is opgebouwd. Daarbij zijn de Clubbers ook uitstekende brandbuilders. Je zult ze niet snel vergeten..

Ontwerpbureau 3.11

"Quote Ontwerpbureau 3.11" Samen met Ixxit hebben wij meer dan alleen een kinderstoel ontwikkeld. We hebben de wereld van kinderstoelen een nieuwe dimensie gegeven. De identiteit van het individu, design en functionele elementen staan hierin centraal. Ze complementeren én versterken elkaar. Met de huidige en toekomstige generatie van ouders als onuitputtelijke inspiratiebron, zijn we er in geslaagd een kinderstoel te creëren met een eigentijdse look & feel die als meubelstuk de unieke levensstijl van ieder individu vertegenwoordigd.

 

DUURZAAM DUTCH

Duurzaamheid vinden we belangrijk

Duurzame producten gaan jaren mee, maar duurzaamheid reikt verder. We willen ook dat de productiemethode en gebruikte materialen mens en milieu niet belasten

FSC gekeurd hout
100% Cocosolie afwerking
Massief ongestoomd beuken

MADE IN HOLLAND

Ixxit kinderstoelen worden met veel passie door de beste fabrikanten geassembleerd