We ondersteunen erkende goede doelen.
Om er zeker van te zijn dat alle bijdragen op een verantwoorde wijze worden besteed, zijn de bij ixxit aangesloten goede doelen, voorzien van een CBF Keurmerk en/of aangewezen als Algemeen Nut Beoogde Instellingen (afgekort; ANBI). Zo weten we zeker dat onze financiële ondersteuning op een verantwoorde wijze wordt besteed.

Die onlosmakelijk met onze kinderstoelen en CheekyBuckets zijn verbonden.
Alle ixxit kinderstoelen en CheekyBuckets zijn onlosmakelijk en evenredig verbonden aan een van onze 4-goede doelen. Ze kunnen niet zonder elkaar. Zo wordt bijvoorbeeld met de aankoop van een ixxit Sixties het goede doel "make-a-wish" ondersteund en met de aankoop van een Ixxit Old Dutch het goede doel "Clini Clowns" ondersteund. Bij het selecteren van een kinderstoel kun je direct zien aan welk goed doel deze is verbonden. Dat maakt onze aanpak niet alleen uniek, dat doen we met een belangrijke reden. We streven er namelijk naar om al onze goede doelen gelijkwaardig te ondersteunen. Waar nodig sturen wij bij!

10% van de winkelwaarde voor het goede doel.
10% van de daadwerkelijke winkelwaarde (online via webshop, of offline via de winkel) exclusief 21% btw gaat direct naar goede doel. We ronden daarbij af naar hele bedragen. Iedere ixxit of CheekyBucket is onlosmakelijk verbonden met een specifiek goed doel. Dit betekent dat afhankelijk van jouw keuze het daaraan verbonden goede doel wordt ondersteund. Koop je bijvoorbeeld een ixxit Tattoo voor een bedrag van € 195,- inclusief BTW (€ 161,- Exclusief BTW)  dan wordt het goede doel "make-a-wish" met een bedrag van maar liefst € 16,- ondersteund. Koop je een CheekyBucket van Djiggie, dan ondersteun je het goede doel "Het Vegreten Kind".